EVOLUSI TIDAK PERNAH BERLAKU

Penciptaan makhluk merangkumi ilmu yang berdasarkan faktadan bukti. Bidang sains, seperti astronomi, biologi, fisiologi,anatomi, biokimia, paleontologi, astrofizik dan fizik kuantummendedahkan kebenaran ilmu penciptaan. Berdasarkan lebihdaripada 400 juta fosil yang dikenal pasti sehingga kini, belum adafosil yang menunjukkan bahawa hidupan bermula secara evolusi.
Propaganda hebat masih dilakukan pada hari ini untuk memastikan teori evolusi kekal dipercayai. Namun begitu, amat jelas bahawa hal ini semata-mata berdasarkan penyelewengan fakta saintifik, tafsiran berat sebelah, dan pembohongan dan penipuan yang disandarkan kepada sains. Propaganda ini tidak dapat menyembunyikan kebenaran hakiki, iaitu ilmu penciptaan. Teori evolusi ialah penipuan paling besar
dalam sejarah sains.
Bagi mengesahkan fakta ini, penyelidikan dilakukan. Sebagai hasilnya, berdasarkan penemuan selepas era 1980-an, khususnya, didapati bahawa dakwaan Darwinisme tidak berasas. Walau bagaimanapun, teori evolusi disebarkan dengan meluasnya pada abad ke-19. Dalam hal ini perkembangan penting yang menjadi topik dunia sains ialah penulisan Charles Darwin, Asal Usul Spesies, yang diterbitkan pada tahun 1859.

Rencara ini dipetik daripada Dewan Kosmik Februari 2017.

Sila dapatkan borang langganan untuk urusan langganan.

Posted in: Genetik

Hantar Maklum Balas Anda